Producten
DutchEnglishGerman
  • Cart is empty.
DutchEnglishGerman

Balayage behandeling Amsterdam Nieuw-West

Prachtig haar dankzij de Balayage behandeling van AMS-Ladies in Amsterdam

De trend is niet meer weg te denken van het dagelijks straatbeeld: Balayage. Je haar krijgt de geliefde ‘‘Sunkissed look’’ dankzij de unieke kleurtechniek. Een groot bijkomend voordeel: Balayage geeft amper uitgroei en het ziet er natuurlijk uit!

Op dit moment is Balayage behandeling de manier om je haar te kleuren. Het kleurverloop in het haar is heel natuurlijk en zorgt voor meer diepte in het haar

Beste behandeling van Amsterdam

Prachtige resultaat maanden mooi haar

Balayage specialist in Amsterdam met veel ervaring

Geschikt voor vrijwel alle haartypen en -kleuren

Wat is balayage precies?

Balayage betekent eigenlijk dat de haarstylist met de hand, blonde stukken in het haar schetst die geleidelijk lichter worden in de punt. Bij Balayage is de uitgroei veel minder opvallend, waardoor je langer kunt genieten van je kleur.

Hoe lang je met de balayage kunt doen

Met Balayage kun je langer genieten van je kapsel zonder uitgroei, je kunt gemakkelijk drie of vier maanden met een behandeling voorruit. Maak nu een afspraak met kapsalon AMS-Ladies in Amsterdam Nieuw-west

Balayage of highlights? Wat is het verschil?

Bij een balayage kleurbehandeling wordt een ander techniek gebruikt dan bij bijvoorbeeld highlights. In plaats van de bekende folies aan te brengen op het haar, wordt de verf aangebracht vanuit de losse pols. Doordat je het hele haar kan schetsen met verf, ontstaat er een natuurlijk effect. Vergeleken met balyage is bij de highlights aanzet veel zachter qua kleur.

Balayage of Ombrē? Wat kun je verwachten?

De populaire trends van momenteel zijn Balayage & Ombrē. Omdat het beiden schets technieken die van donker naar licht gaan. Het grote verschil tussen de twee technieken is dat Ombrē een donkere uitgroei geeft met lichte puntjes en Balayage een subtiele overloop van kleur is.

Neem een kijkje in onze webshop, zodat u langdurig kunt na genieten van uw prachtige look

Aandacht en kwaliteit

In ons kapperszaak staat persoonlijke aandacht centraal. Daarom nemen we graag de tijd om samen te beslissen wat jij wilt, jouw wensen en geven waar en wanneer nodig deskundig advies. Dit allemaal met één doel: Jou gelukkig maken met een prachtig eindresultaat!

Laat uw haar kleuren, knippen en/of in model brengen door onze vakkundige en betrokken kappers. Bel naar 020-3377570 voor vragen of maak online een afspraak. Of kom gewoon binnengelopen bij onze kapper zonder afspraak! Vaak kunt u direct nog terecht voor een lastminute-behandeling. In onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west zijn wij met alle liefde uw dameskapper.

Waarom u een bezoek brengt aan onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west

Een afspraak maken bij AMS-ladies voor het knippen of verven van uw haar? Het levert u altijd voordelen op wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • U kiest voor een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen en verven van dames.
  • U gaat langs bij een kapper die op de hoogte is van de allerlaatste trends.
  • Naast een knipbeurt bent u in onze kapsalon verzekerd van een professioneel advies.
  • U betaalt een aantrekkelijke prijs voor het knippen van uw haar.
  • AMS-Ladies heeft een veelzijdig assortiment aan producten voor het haar.
×