Producten

Balayage

Balayage behandeling Amsterdam Nieuw-West
Prachtig haar dankzij de Balayage behandeling van AMS-Ladies in Amsterdam

De trend is niet meer weg te denken van het dagelijks straatbeeld: Balayage. Je haar krijgt de geliefde ‘‘Sunkissed look’’ dankzij de unieke kleurtechniek. Een groot bijkomend voordeel: Balayage geeft amper uitgroei en het ziet er natuurlijk uit!

Op dit moment is Balayage behandeling de manier om je haar te kleuren. Het kleurverloop in het haar is heel natuurlijk en zorgt voor meer diepte in het haar.

Beste behandeling van Amsterdam

Prachtige resultaat maanden mooi haar Balayage specialist in Amsterdam met veel ervaring Geschikt voor vrijwel alle haartypen en -kleuren

  • Blijft langer mooi

  • Gezonder

  • Meer Glanzend haar

  • Minder uitgroei

  • Geniet tot wel 3 maanden van je haarkleur

Wat is balayage precies?

Balayage betekent eigenlijk dat de haarstylist met de hand, blonde stukken in het haar schetst die geleidelijk lichter worden in de punt. Bij Balayage is de uitgroei veel minder opvallend, waardoor je langer kunt genieten van je kleur.

 

Hoe lang je met de balayage kunt doen

Met Balayage kun je langer genieten van je kapsel zonder uitgroei, je kunt gemakkelijk drie of vier maanden met een behandeling voorruit. Maak nu een afspraak met kapsalon AMS- Ladies in Amsterdam Nieuw-west

Balayage of highlights? Wat is het verschil?

Bij een balayage kleurbehandeling wordt een ander techniek gebruikt dan bij bijvoorbeeld highlights. In plaats van de bekende folies aan te brengen op het haar, wordt de verf aangebracht vanuit de losse pols. Doordat je het hele haar kan schetsen met verf, ontstaat er een natuurlijk effect. Vergeleken met balyage is bij de highlights aanzet veel zachter qua kleur.

Balayage of Ombrē? Wat kun je verwachten?

De populaire trends van momenteel zijn Balayage & Ombrē. Omdat het beiden schets technieken die van donker naar licht gaan. Het grote verschil tussen de twee technieken is dat Ombrē een donkere uitgroei geeft met lichte puntjes en Balayage een subtiele overloop van kleur is.

Neem een kijkje in onze webshop, zodat u langdurig kunt na genieten van uw prachtige look

×