Producten

l •COLORS• AMS Ladies Beauty i •Stylist• Hair

De dameskapper voor Amsterdam
AMS Ladies Beauty

Enthousiasme en creativiteit van het team van AMS Ladies Beauty zal na elk bezoek weer leiden tot een perfect resultaat.

Kom Langs bij onze dames kapsalon in Amsterdam Nieuw-west

Kapsalon AMS Ladies Beauty is gevestigd aan de Derkinderstraat 120A in het hart van Amsterdam Nieuw-west met voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Nummer één regel bij Kapsalon AMS Ladies Beauty: niemand gaat de ontevreden de deur uit!

Keratine
Keratine behandeling Amsterdam Nieuw-West

Opzoek naar de beste keratine behandeling van Amsterdam Nieuw-West? Ga voor glad, zacht en pluisvrij haar voor een keratine behandeling bij AMS Ladies in Amsterdam Overtooms veld. Een keratine behandeling – ook wel Brazilian blow-dry genoemd – veranderd de meest stugge en onderhandelbare lokken om in een zijdezachte, steile coupe. De behandeling vult de aanwezige keratine in het haar aan, waardoor het haar wordt gevoed. Hierdoor wordt het haar niet alleen gladder, maar ook gezonder en glanzender.

Keratine

Beste behandeling van Amsterdam Filmsterren, modellen en influencers zijn je voorgegaan Glad, Glanzend haar, Maandenlang met Keratine behandeling 100% natuurlijke keratine uit Brazilië

Keratine

Keratine is een proteïne die zich van nature al in het haar bevindt en zorgt voor kracht en flexibiliteit. Het Keratine in het haar vermindert met de jaren heen onder andere door verf en verkeerde stylingproducten, of haar dat is blootgesteld aan schadelijke stoffen en weeromstandigheden.

Door middel van een Keratine behandeling wordt verloren proteïne aangevuld en je haar zal glanzen als nooit tevoren.

Keratine Haarbehandeling voor gezond en glanzend haar

Een keratine behandeling verandert de meest stugge en onhandelbare lokken om in een zijdezachte, steile coupe. De behandeling vult de aanwezige keratine in het haar aan, waardoor het haar wordt gevoed. Hierdoor wordt het haar niet alleen gladder, maar ook gezonder én glanzender. Voor zowel glad haar- kroes haar en krullend haar de keratine behandeling van AMS Ladies in Amsterdam is gespecialiseerd in alle type haar.

Keratine behandeling door professionals

Laat een keratine behandeling in Amsterdam Nieuw-West altijd uitvoeren door een professional.

Een keratine behandeling is een delicate procedure die vraagt om de vaardige handen van een ervaren haarstylist.

Producten voor na behandeling Keratine

Voor de beste resultaten is meer nodig topstylisten alleen. De juiste producten en haarverzorging is net zo belangrijk. Daarom werken de specialisten van AMS Ladies met de Keratine afkomstig uit Brazilië. Dit product onderscheidt zich van andere Keratine behandelingen, doordat het 100% vrij is van schadelijke stoffen.

Neem een kijkje in onze webshop, zodat u langdurig kunt na genieten van uw prachtige look.

Aandacht en kwaliteit

In ons kapperszaak staat persoonlijke aandacht centraal. Daarom nemen we graag de tijd om samen te beslissen wat jij wilt, jouw wensen en geven waar en wanneer nodig deskundig advies. Dit allemaal met één doel: Jou gelukkig maken met een prachtig eindresultaat!

Laat uw haar kleuren, knippen en/of in model brengen door onze vakkundige en betrokken kappers. Bel naar 020-3377570 voor vragen of maak online een afspraak. Of kom gewoon binnengelopen bij onze kapper zonder afspraak! Vaak kunt u direct nog terecht voor een lastminute-behandeling. In onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west zijn wij met alle liefde uw dameskapper.

Waarom u een bezoek brengt aan onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west

Een afspraak maken bij AMS-ladies voor het knippen of verven van uw haar? Het levert u altijd voordelen op wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • U kiest voor een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen en verven van dames.
  • U gaat langs bij een kapper die op de hoogte is van de allerlaatste trends.
  • Naast een knipbeurt bent u in onze kapsalon verzekerd van een professioneel advies.
  • U betaalt een aantrekkelijke prijs voor het knippen van uw haar.
  • AMS-Ladies heeft een veelzijdig assortiment aan producten voor het haar.
×