Producten

Highlights Amsterdam Nieuw-west

Prachtig haar dankzij de Highlights behandeling van AMS-Ladies in Amsterdam

Highlights is terug van weggeweest! AMS Ladies in Amsterdam weet dankzij jarenlange ervaring alles af, van het zetten van highlights. Kies de kleur die bij je past! De highlights worden aangebracht vanaf de hoofdhuid tot in de punten van het hoofdhaar. Dit wordt gedaan met behulp van folies.

Beste behandeling van Amsterdam

Prachtige resultaat & mooi haar Highlights specialist in Amsterdam met veel ervaring Geschikt voor vrijwel alle haartypen en -kleuren

Highlights voor alle soorten haar

Of je lang of kort haar hebt, krullend of stijl haar. Aziatisch haar of kroes haar voor alle soorten hoofdhaar is highlights behandeling geschikt.

Highlights of Balayage? Wat is het verschil?

Bij een highlight kleurbehandeling wordt een ander techniek gebruikt dan bij bijvoorbeeld Balayage. In plaats van de bekende folies aan te brengen op het haar, wordt de verf aangebracht vanuit de losse pols.

Highlights Amsterdam Nieuw-West

Je vindt de herkenbare kapsalon AMS-Ladies middenin de Derkinderenstraat 120A Amsterdam Nieuw-West, vlakbij Jan van Galenstraat en Jan Evertsenstraat Amsterdam

Met en zonder afspraak

Dankzij onze ruime openingstijden kun je ook na kantoortijden, op donderdagavond en op zaterdag bij ons terecht. Je kunt bij ons met en zonder afspraak geholpen worden. Omdat je haar verven een wat langere behandeling is, adviseren we echter om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je direct geholpen wordt en we alle tijd voor je hebben.

Maak online een afspraak en zie direct op welke dag en tijdstip we je kunnen helpen!

Aandacht en kwaliteit

In ons kapperszaak staat persoonlijke aandacht centraal. Daarom nemen we graag de tijd om samen te beslissen wat jij wilt, jouw wensen en geven waar en wanneer nodig deskundig advies. Dit allemaal met één doel: Jou gelukkig maken met een prachtig eindresultaat!

Laat uw haar kleuren, knippen en/of in model brengen door onze vakkundige en betrokken kappers. Bel naar 020-3377570 voor vragen of maak online een afspraak. Of kom gewoon binnengelopen bij onze kapper zonder afspraak! Vaak kunt u direct nog terecht voor een lastminute-behandeling. In onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west zijn wij met alle liefde uw dameskapper.

Waarom u een bezoek brengt aan onze kapsalon in Amsterdam Nieuw-west

Een afspraak maken bij AMS-ladies voor het knippen of verven van uw haar? Het levert u altijd voordelen op wij zetten ze graag voor u op een rij:

  • U kiest voor een kapsalon die gespecialiseerd is in het knippen en verven van dames.

  • U gaat langs bij een kapper die op de hoogte is van de allerlaatste trends.

  • Naast een knipbeurt bent u in onze kapsalon verzekerd van een professioneel advies.

  • U betaalt een aantrekkelijke prijs voor het knippen van uw haar.

  • AMS-Ladies heeft een veelzijdig assortiment aan producten voor het haar.

×